Gå direkt till innehåll
Jakob Lindberg är en av världens främsta lutenister och verksam i London. Han ger konsert på Skånelaholms slott på lördag.
Jakob Lindberg är en av världens främsta lutenister och verksam i London. Han ger konsert på Skånelaholms slott på lördag.

Lutenisten Jakob Lindberg spelar musik av Bach på Skånelaholms slott

Tid 16 Juni 2018 17:00 – 19:00

Plats Skånelaholms slott http://vitterhetsakademien.se/kulturfastigheter/skanelaholms_slott/vagbeskrivning

Jakob Lindberg en konsert på Skånelaholms slott. Jakob Lindberg är en av världens främsta lutenister och verksam i England bl.a. som professor vid Royal College of Music i London. Jakob Lindberg kommer att spela musik av J.S. Bach på sin luta av Sixtus Rauwolf, Augsburg ca 1590 ("moderniserad" till barockluta år 1715). Konserten är Jakob Lindbergs enda konsert i Sverige i år.

Biljetter: 180 kr, studerande 90 kr. Begränsat antalet platser. Förboka gärna på 070-664 14 75 eller iromanenko@vitterhetsakad.se

Kategorier

Kontakter

Kristina Lund

Kristina Lund

Presskontakt Informationsansvarig 08-440 42 86

Stödjer forskning – inom humaniora, samhällsvetenskap och kulturmiljövård

Kungl. Vitterhetsakademien har som sitt främsta syfte att främja och finansiera forskning inom humaniora och samhällsvetenskap samt kulturmiljövård. Vitterhetsakademien förvaltar också de egna kulturfastigheterna Skånelaholms slott, Stjernsunds slott, kulturreservatet Stensjö by, Borgs by och Rettigska huset i Stockholm. Vitterhetsakademiens förlag publicerar ett antal vetenskapliga skrifter varje år samt samarbetar med andra förlag. Läs mer på www.vitterhetsakademien.se.

Kungl. Vitterhetsakademien
Villagatan 3
114 32 Stockholm
Sverige